Най-търсените звезди в Google за 2014


Най-търсените звезди в Google за 2014
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе и Ед Шийран оглавиха класациите за най-търсените звезди в Google сред жените и мъжете през 2014 г.

Бионсе попадна в центъра на общественото любопитство заради слуховете, че има проблеми в брака й с Джей Зи, след като сестра й Соланж го нападна в хотелски асансьор. Записът от инцидента беше разпространен в интернет. Освен това 33-годишната красавица издаде пети студиен албум, който стана платинен, и направи световно турне с Джей Зи.

На второ място при жените е актрисата Дженифър Лорънс. Тя беше сред жертвите на хакера на снимки. Челната петорка попълват певиците Кейти Пери, Ариана Гранде, Тейлър Суифт. При мъжете след Ед Шийран са Джей Зи и Хари Стайлс от групата One Direction. Четвърти е актьорът Бенедикт Къмбърбач, а пети Дейвид Бекъм.

Смъртта на актьора и комик Робин Уилямс, сложил край на живота си през август, пък е най-търсената тема в Google в световен мащаб за 2014 г., предаде Асошиейтед прес.

Кончината на Уилямс е генерирала повече търсения в Google, отколкото събития през изминалата година като световното първенство по футбол в Бразилия и епидемията с ебола, класирани съответно на второ и трето място.

В топ 10 на най-търсените теми в Google за 2014 г. намират място още изчезването на самолет на малайзийските авиолини през март, благотворителното предизвикателство "Ледена кофа", играта за смартфони "Flappy Bird", спечелилата конкурса Евровизия брадата дама Кончита Вурст, групировката Ислямска държава, отличената с "Оскар" анимация "Замръзналото кралство" и зимните олимпийски игри в Сочи.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама