Наталия Кобилкина има "любящ развод"


Наталия Кобилкина има "любящ развод"
Снимка: Facebook

Сексоложката Наталия Кобилина, която преди няколко дни шокира феновете си с новината, че се развежда след 9-годишен брак с втория си съпруг Такис Дретакис, от когото има дете, хвърли последователите си в размисли с откровения за краха на отношенията си. Тя определи раздялата като "любящ развод".

Вижте още: През сълзи Кака Лара призна за тежка диагноза (ВИДЕО)

"Нашия любящ развод се превърна в групова терапия за цялата България. Мнения се разделиха. Нека да видим психологически анализ (все пак съм клиничен психолог):

1. Дьлбоки хора казват: Не бьрзай, остани сама и усети какво наистина искаш. Добър вариант, защото първото междумужие беше само 2 месеца и смятах, че спешно трябва да съм в отношения и тогава на моите 31 години вярвах, че жена без отношения недодялана. Благодаря на моите терапевти, че тази идея отдавно изгониха от моята глава.

2. Други казват: спешно трябва да си намериш някой, че остаряваш и се притесняваме за теб. Обикновено това казват хора, които в същност са сами и се притесняват за себе си. Освен това, никога не съм се чувствала по привлекателна отколко в момента. Вярвам, че жена как добро вино с години става по прекрасна.

3. Има и критици: Само разваляш мъже стой си сама. Какъв терапевт си ти, един мъж не можеш да задържищ. Това казват хора, които се чувствам много самотни и нещастни в своите отношения и тук завиждат, че аз смело правя това, което желае моята свободна душа, а те стоят в мъртви отношения от страх и вина. Погледнете към живота си и попитайте, къде бездействате?

4. Евала! Шапка сваляме за смелост! Това идва от жени, които сами са много смели и аз ги окуражавам и вдохновявам на промяна (например, да сменят работа). И аз много ви обичам, моите смели Красавици

5. А щастливи хора просто ми пращат любов и подкрепа и уважават моите избори. Имайки ми доверие, че ако нещо правя значи това е правилно за мен и целия свят. И като цяло са заети сьс своя щастлив живот и не им е до мен", гласи част от поста на Кобилкина във Facebook.

Припомняме ви, че преди брака си с гърка, секс гуруто има и 11-годишен брак с Делчо Добрев

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама