Наталия Кобилкина се показа по бански (СНИМКИ)


Наталия Кобилкина се показа по бански (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Наталия Кобилкина е поредната звезда, която сподели кадри от лятната си почивка в Instagram. Известната сексоложка в момента разпуска със семейството си в морския курорт Марбела, Испания.

37-годишната рускиня качи няколко горещи снимки, на които позира по бански.

"Мокри и щастливи... Винаги тьрсих баланс жена-съпруга-майка-терапевт-приятел-дъщеря-сестра и вярвам, че съм на прав път…. Как при вас е баланса?", написа звездата в социалната мрежа.

Кобилкина се похвали и как плува в басейн като "русалка":

Не е тайна, че сексоложката е много щастлива със съпруга си Такис Дретакис, от когото има син - Филип, който се появи на бял свят през 2019. Наталия и бизнесменът се ожениха през 2017 на гръцкия остров Скиатос. Наскоро тя разкри, че харесва красиви мъже и той отговаря на изискванията ѝ за външен.

Публикуваме думите ѝ от Instagram без редакция:

"Потвърдено Наскоро осознах, че винаги съм обичала красиви мъже, имам тази зависимост от моята майка) и тя обича красавци и баща ми уникално красив мъж. Имам приятелки, които спокойно правят компромис с визия, ако той обаче притяжава парите, успеха или просто добър човек. За мен това винаги е било трудно. Красиви мъже, както и красиви жени имат доста минуси. Факт. Обаче въпреки всичко обичам високи и хубави мъже, и затова такъв и съм си избрала:)) С какво би ми било трудно да направя компромис: алкохол и наркотици, агресия, болести, психически растройства, ограничения на моята свобода и… размера също от значение:))"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама