Наталия Кобилкина взриви мрежата, скочи на неподдържаните жени


Наталия Кобилкина взриви мрежата,  скочи на неподдържаните жени
Снимка: Facebook

Наталия Кобилкина успя да разбуни духовете в социалните мрежи, но този път не с горещ сексуален съвет, а с направо горчив упрек към по-пълните дами и партньорите им, които ги приемат такива.

Вижте още: Мистично: Пророческа сила събра Невена Цонева и Венко

"Трябва ли да бъде лесно в отношения?

Забелязвам, че има мъже с които е лесно. Те приемат твоите килограми (понякога излишни), мазна коса, лош характер, неподдържаност и отговорът от сорта: аз съм такава. Тези мъже рядко могат да поемат финансова грижа (дай Боже за себе си да се погрижи), той не проявява интерес и към своята визия. Те са меки и любящи, но с тях рядко се гордееш. По скоро те са удобни и не ти пречат. Там не растеш като жена, но растеш като специалист", гласи част от поста на рускинята.

Кобилкина, която наскоро се раздели с бащата на детето си, е категорична, че мъжете, които критикуват несъвършенства във визията на половинката си са много по-надеждни в партньорските отношения.

"Има и друг тип мъже: изискващи. Той иска жената да е слаба и стегната. Изисква да ядеш здравословно и да спортуваш. Критикува теб, но обикновенно доста заслужено. В такива връзкри растеш. Мъжете тук са изискващи и към себе си и те стараят се да дават максимум и имат дисциплина и воля. Там си в напрежение да си красива и привлекателна, но от друга страна той поема доста мъжките отговорности и на него можеш да разчиташ.", сподели още тя.

Вижте още: Парис Хилтън и съпругът ѝ отнесоха масов хейт, нарекоха ги „идиоти“ (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама