Наталия Симеонова на 54: За мен годините са само цифра


Наталия Симеонова на 54: За мен годините са само цифра
Снимка: Наталия Симеонова Facebook

Любимото телевизионно лице Наталия Симеонова навърши 54 години на 10 февруари. Бившата водеща на хитовото предаване "Море от любов" сподели, че за нея възрастта е само цифра.

"За мен годините са само цифра, да тя става все по-внушителна. Аз съм на 54 години и се отнасям абсолютно спокойно към възрастта си. Остарявам абсолютно естествено. Разбира се, когато си на екран всяка седмица, остаряваш по-неусетно, защото хората свикват с твоето остаряване. Сигурно разочаровам част от почитателите си, ако ме срещнат на пазар или някъде по неглиже. Но аз съм такава, каквато съм. Мисля, че човек трябва да се отнася спокойно към възрастта си". Това каза звездата в ефира на БНТ пред Георги Любенов.

Вижте още: Да говориш с Наталия е като да говориш със себе си...

За свободата от очакванията

"С годините спираш да се съобразяваш. Ти си такъв, какъвто си. Мислиш по начина, по който мислиш. Възприемаш света по начина, по който го възприемаш. И който не е съгласен, не споделя твоята компания. Или спорите, или ти променяш нещо, или той. Аз вярвам в разговора, той има магическа сила.

Разумното или емоционалното е водещо при нея

Аз съм много разумен и дисциплиниран човек, но финалните решения взимам със сърцето си. Претеглям, премислям, оставам сама, анализирам. И когато взема решение, всичко е ясно, лесно и стъпките са начертани пред мен, тъй като това е правилното решение според мен.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама