Наум Шопов за борбата с дрогата: Родителите ми ме третираха като наркоман (ВИДЕО)


Наум Шопов за борбата с дрогата: Родителите ми ме третираха като наркоман (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Актьорът Наум Шопов направи разтърсваща изповед в подкаста "При Тото" за живота си от времето, когато е взимал наркотици. Звездата от "Откраднат живот" и водещ на "Ергенът", по чието стегнато тяло въздишат стотици фенки, е бил напълно неразпознаваем преди години. Наум е имал расти и е бил с наднормено тегло, когато лоша компания го завлича към марихуаната.

Вижте още: Вземете им телефоните! Отглеждате поколение от болни хора

"Бях на 15 години и пушех по 10 пъти на ден трева. Нашите ме хванаха с тревата. Не ме биха, но ме третираха като наркоман - "Ето ти 8 лева, не 10, за да не можеш да си купиш джойнт". Беше много дълъг период от време и исках да съм далече от тази среда и тези хора, за да не се отнася никой така с мен, защото беше много гадно", сподели Шопов.

Към днешна дата актьорът е горд, че освен от марихуаната се е отказал и от цигарите. Благодарение на спорта е успял да хване живота си в ръце и да изгради силното си тяло и характер.

Вижте още: Наталия Симеонова иска прошка от Денис Ризов за изневярата му

Това е основната причина Наум категорично да отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, както правят много популярни родни инфлуенсъри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама