Ники Михайлов с любовно послание за рождения ден на Николета (СНИМКА)


Ники Михайлов с любовно послание за рождения ден на Николета (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Никoлай Михайлов написа мило послание по случай рождения ден на половинката си Николета Лозанова. Звездата навършва днес 33 години и определено може да се похвали с партньор, който много я обича.

"Честит Рожден Ден Мишинко 🐭 Да си ми жива и здрава това е най важното. Все така лъчезарна и усмихната. Да постигаш свойте мечти лесно и безпроблемно. За всичко друго имаш мен и твоето семейство,които те обичаме много и безрезервно и те подкрепяме във всичко. Sweet 33 Baby ❤️🐭 Love you 4 ever❤️🐭", написа вратарят към секси кадър на Николета, който качи в Instagram.

Ники Михайлов и Николета Лозанова бяха под домашна карантина, тъй като 32-годишният спортист и любимата му бяха заразени с COVID-19.

Бившият мъж на Ни Ло, Валери Божинов, от когото има дъщеря, също се включи с поздрав към нея в Instagram. И го направи в негов стил.

"Happy Birthday, happy birthday, Никсъне! Да си жива и здрава, всичко най-хубаво ти пожелавам, късмет и любов. И Жаби да те обича, както никога досега. Малкият Жаби-Жабока, миличкият той. Честит Рожден Ден, Happy Birthday, Никсъне! Жаби Гол, перфектен си, нали. Малкият Жабчо, чуваш ли", се чува от БожиГол във видеото под музикалния съпровод на популярен поп фолк хит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама