Никол Шерцингер - щастлива с Гришо и живота си


Никол Шерцингер - щастлива с Гришо и живота си
Снимка: Getty Images/Guliver

Вече за никого не е тайна, че Никол Шерцингер има връзка с Григор Димитров. 37-годишната певица изглежда много щастлива с българския тенисист, като това личи и от снимките, които споделя в социалните мрежи.

Явно Никол е успяла да преодолее тежката раздяла с Люис Хамилтън. Миналата година тя казваше, че е "с разбито сърце и съкрушена", а сега не спира да се усмихва.

"В момента съм наистина фокусирана върху това, което искам за себе си и какво да оставя в миналото. Не знам колко време ще отнеме, но когато е истинско, няма значение", казва изпълнителката в интервю за в. Mirror.

Никол споделя също, че все още е в "зимното си тяло", затова е решена да влезе във форма, да стегне краката и дупето си с много клекове. 

"Когато бях на 20, бях много строга със себе си. Но сега съм намерила баланса. Обичам да се чувствам тонизирана, но също така оценявам извивките си. Със сигурност вече не мога да спазвам диета без въглехидрати", откровеничи любимата на Гришо.

Шерцингер говори как се грижи и за красотата си.

"Скоро ще пусна собствена линия кокосово масло. От години съм голяма почитателка на този натурален продукт, който е страхотен за всичко - за кожата, косата... Може да го използвате като паста за зъби или дезодорант."

На въпроса "Какво все още искаш да постигнеш в живота си?", Никол казва: "Чувствам се сякаш сега съм започнала. Причината е, че използвам само малка част от потенциала си. Все още нищо не сте видели. Никога не е прекалено късно да се промените. Направете го, както ви харесва".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама