Никол Шерцингер за битката с булимията


Никол Шерцингер за битката с булимията

За съжаление от булимия боледуват много жени по цял свят. От това коварно хранително разстройство е страдала и Никол Шерцингер.

Певицата разкрива в интервю за британското издание на сп. Cosmopolitan, че често припадала на пода в банята и почти загубила гласа си по време на борбата й с булимията.

Никол успя да се справи с проблема си с храната през 2012 г. и сега открито споделя за тежката си битка с болестта, описвайки я като "ужасна и парализираща".

"Имах прекрасен живот навън. Групата ми Pussycat Dolls беше на върха. Вътре в себе си обаче аз бях отчаяна", споделя тя. "Това е толкова ужасна, парализираща болест. За мен това е много тъмен период. Не мисля, че някой от групата или семейството ми знаеше за това, защото аз добре се криех, беше ме срам. Знаех, че не е нормално, нито здравословно, защото се самонаранявах с това хранително разстройство", разказва певицата, която има връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.

"Започнах да губя гласа си. Не можех да пея по концерти. Тогава моят мениджър ме намери припаднала на пода в Малта или в Южна Франция. Помислих, че ще загубя всичко, което обичам, ако не започна да обичам себе си. Никога няма да позволя това да се повтори. Имаме само по един живот", споделя Никол Шерцингер.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама