Николаос Цитиридис скочи на Хекимян, нарече го "плазмодий" (СНИМКА)


Николаос Цитиридис скочи на Хекимян, нарече го "плазмодий" (СНИМКА)
Снимка: bTV

Новината, че директорът "Новини, актуални предавания и спорт", Антон Хекимян, се кандидатира за кмет на София със сигурност е оказала влияние на всички служители на bTV. Николаос Цитиридис не се посвени да изкаже своето мнение по въпроса, а именно:

"Хекимян заслужава да се изучава само в часовете по биология като плазмодий".

Острият му коментар идва по повод любопитното интервю на кандидат-кметът на ГЕРБ в същата телевизия пред Цветанка Ризова. Водещата зададе доста неудобни въпроси, които Хекимян майсторски успя да лавира.

Вижте още: Ралица Паскалева роди втори син (СНИМКА)

"Сега казахте, че bTV е вашият дом. Онзи ден казахте, че ГЕРБ е вашето семейство. Много бързо свихте гнездо в друг дом. Ако решите отново да отидете в друго семейство, как ще бъде тълкувано това? Да станете евродепутат, нещо трето предложение. Бързо сменяте един дом с друг", продължи с въпросите си Ризова.

"За да се почувстваш в нечий дом, трябва да те приемат като свой. Със срещите, които направихме видях в очите на хората хъса за победа и приемането. В мое лице ще имат защитник на техния труд. Работата за София дълго време е подлагана на критика, но не може да се отрече, че е направено много", отвърна ѝ Хекимян.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама