Нина Добрев: Идвам от бедно емигрантско семейство от България


Нина Добрев: Идвам от бедно емигрантско семейство от България
Снимка: Getty Images/Guliver

Нина Добрев украси корицата на сп. Harper's Bazaar. 28-годишната актриса се изяви и като гост редактор в септемврийския брой на изданието, в който споделя за живота си преди славата и решението да напусне хитовия сериал "Дневниците на вампира".

Семейството на Николина Добрева, както е истинското й име, емигрира от София в Торонто, Канада, когато тя е само на 2 годинки. 

"В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим. Докато приятелите ми имаха хубави дрехи, ние пазарувахме от местен евтин магазин. За да ме накара да се почуствам по-добре, майка ми го наричаше Versace. След време бях на истинско ревю на Versace и седях на първия ред. Сега често нарочно ходя във винтидж магазини, интересно е как се променя перспективата.

ВИЖТЕ КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!

Тъй като актрисата е от емигрантско семейство, неодобрява политиката на сегашния президент на САЩ Доналд Тръмп. "Произхождам от емигрантско семейство и смятам, че e неприемливо да се отнасяш с някого по този начин. Той просто не се държи като президент, а сякаш е риалити звезда в ужасно шоу, което никога не е трябвало да бъде излъчвано."

Нина коментира и решението си да напусне сериала "Дневниците на вампира", който я направи известна. След 6 сезона тя изненада всички фенове, като не подписа за 7-ми. 

"Това беше планът от самото начало. Първоначално наистина бях ужасена. Имах нужда да изпитвам този страх: "О, Господи, ами ако никога повече не получа роля?". Това само ме накара да искам да работя 5 пъти по-здраво, за да бъда сигурна, че няма да се случи. Сега искам да играя неща, които са различни от това, което другите очакват от мен. Не искам вече да бъда тийнейджърка на екрана", категорична е звездата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама