Няма да повярвате как изглежда майката на Наоми Кембъл (СНИМКИ)


Няма да повярвате как изглежда майката на Наоми Кембъл (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Тъй като светът наскоро разбра новината, че Наоми Кембъл стана майка на 50, много хора са любопитни за майката на модела, която я е отгледала и е предала добрите гени на дъщеря си. Валери Морис, която вече е на 70 години, смая феновете на дъщеря си с невероятно младежка визия! Всъщност, двете по-скоро приличат на сестри, отколкото на майка и дъщеря.

Валери Морис ражда Наоми Кембъл, когато е едва на 19. Тогава младата майка работи като танцьорка в трупа, която обикаля Близкия изток и Европа. Само няколко месеца след раждането на Наоми, Валери се върнала в бизнеса.

Морис трябвало да остави невръстната Наоми в Стрийтъм с майка си, но изпращала пари, за да плаща частното образование на дъщеря си.

Сега Кембъл и Морис имат много топли и близки отношения. В един от постовете си, посветен на рождения ден на майка ѝ, моделът написа:

„Благодаря, че ме доведе на този свят. И за това, че стоеше до мен безусловно през цялото време. Нека това бъде най-невероятната година на добро здраве, любов и благословии, мамо. Обичам те ужасно много“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама