Наоми Кембъл за първи път показа дъщеря си (СНИМКИ)


Наоми Кембъл за първи път показа дъщеря си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл най-после показа дъщеря си, която се роди през май 2021. 51-годишният модел позира с малката на корицата на мартенския брой на сп. Vogue Британия.

В интервю за изданието звездата категорично твърди, че детето е нейно. От самото раждане на момиченцето, чийто баща все още е неизвестен, има спекулации относно биологичния му произход. Има слухове, че дъщерята на Кембъл се е появила на бял свят с помощта на сурогатна майка или е осиновена. Причината е, че три седмици преди раждането ѝ Наоми беше заснета в Ню Йорк без видими признаци на бременност.

Супермоделът призна, че само някои членове на семейството ѝ и най-близките ѝ приятели са били наясно, че тя има намерение да стане родител за първи път. 

"Мога да преброя хората, които знаеха, на едната си ръка. Но тя е най-голямата благословия, която мога да си представя. Най-хубавото нещо, което съм правила."

В интервю за изданието Наоми споделя, че все още обича да участва в ревюта, макар че вече е по-изнервящо за нея. 

"Тъй като съм на 51 и дефилирам с 18-годишни момичета! Супер е да бъда с тях на един подиум, но трябва да призная, че на едно ревю си мислех: "Хайде, момичета. Вдихнете краката си! Защо ходите толкова бавно?". 

Наоми смята, че по нейно време е било много по-забавно: "Ние се усмихвахме. Можехме да покажем характерите си".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама