Новата Памела: Какво знаем за Лили Джеймс и ролята ѝ (СНИМКИ + ВИДЕО)


Новата Памела: Какво знаем за Лили Джеймс и ролята ѝ (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: iStock

Лили Джеймс претърпя драматична трансформация за предстоящата си роля на Памела Андерсън. Актрисата, която ще бъде в главната роля на новия сериал „Пам и Томи”, е почти неузнаваема, усъвършенствайки героинята си в официалния трейлър.

Продукцията „Пам и Томи”, която ще бъде под логото на Disney+, ще се съсредоточи върху връзката на Андерсън с Томи Лий. Сюжетът ще обърне специално внимание на скандала със секс касетата на двойката, който се случи, след като лентата бе открадната от дома им след медения им месец през 1995 г. Двойката заведе дело срещу компанията Internet Entertainment Group за разпространение на видео, но в крайна сметка делото беше уредено поверително извън съда.

Джеймс сподели няколко тийзъра за сериала в акаунта си в Instagram, документирайки нейната трансформация по време на снимките. Тя е усъвършенствала до съвършенство драматичната очна линия на Пам, русата коса и нацупените устни. Разбира се, в сериала ще има сцени с емблематичния червен бански на Андерсън от „Спасители на плажа”.

В скорошно интервю Лили защити сексуалното съдържание в сериала, описвайки по-интимните сцени като "съществени".

„Наистина усетихме, че секс сцените трябва да бъдат част от историята и са от съществено значение за сценария и развиването на връзката им.”

Въпреки че Андерсън не е говорила публично за мислите си за шоуто, нейната близка приятелка Кортни Лав сподели притесненията си около проекта в публикация на страницата си във Facebook, която после изтри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама