Обрали дома на Бекъмoви, докато те спали


Обрали дома на Бекъмoви, докато те спали
Снимка: Getty Images

В края на февруари маскиран крадец нахлул в лондонския дом на Виктория и Дейвид Бекъм и откраднал вещи на стойност хиляди паунда, съобщава The Sun.

Според изданието нападателят е нахлул в една от свободните спални в имението на двойката Холанд Парк, докато Виктория, Дейвид и 10-годишната им дъщеря Харпър са спали в стаите си. Собствениците дори не забелязали, докато синът им Круз не се върнал от купон и не намерил счупен прозорец в свободната спалня.

Съобщава се, че са откраднати дизайнерски вещи, както и оборудване, но общият размер на щетите и списъкът с откраднатите вещи все още не са оповестени. Запознати твърдят, че сред нещата нямало предмети, които биха представлявали особена стойност за семейството. Лондонската полиция потвърди, че разследва и каза, че все още не е ясно дали нападателят е действал сам или е имал съучастници. По всичко личи обаче, че това може да е поредица от обири, тъй като са разбити още няколко къщи в квартала.

"Полицията бе повикана в 00:37 часа във вторник, 1 март със сигнал за кражба с взлом. Предполага се, че инцидентът е станал между 20:30 и 23:30 часа в понеделник, 28 февруари. Съобщава се за откраднати няколко предмета. До момента няма арестуван. Разследването продължава" съобщи говорител на полицията.

Източник каза пред The Sun, че се проучват кадри от видеонаблюдение и от тях се вижда как натрапникът се катери над портата пред къщата. Според източника Дейвид и Виктория са "очевидно потресени от случилото се" и са много разстроени от факта, че по време на обира са били вкъщи и са били изложени на опасност. Семейството изнегодува и от факта, че уж доста сериозната система за сигурност в къщата не е сработила. Бекъм е поръчал проверка на системата за сигурност в лондонското имение след кражбата.

Този дом със седем спални в западен Лондон беше закупен от двойката за 31 милиона паунда през 2013 г., а още 8 милиона паунда бяха хвърлени за ремонт на имението според вкуса на новите му обитатели.

Имението разполага с игрална зала, фитнес зала, СПА център и подземен паркинг. Известното семейство прекарва по-голямата част от времето си в тази къща. Нейни фотографии често се появяваха в социалните мрежи на съпрузите. Те притежават и имението в Котсуолдс на стойност 6 милиона британски лири.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама