Обрат: Алекс Гърдева и Дениз от "Ергенът" първи дружки (СНИМКИ)


Обрат: Алекс Гърдева и Дениз от "Ергенът" първи дружки (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Първият и вторият сезон на "Ергенът" се приличат безспорно по един факт - основният сюжет не се въртеше между участничките и ергена, а между дамите в шоуто.

И ако в последния сезон на риалитито зрителите бяха затаили дъх как ще се развият отношенията между Елена и Валерия, то в миналогодишния сезон на предаването най-голям зрителски интерес имаше към скандалите между плеймейтката Дениз Хайрула и психоложката Александра Гърдева.

Вижте още: Евгени Минчев с първи думи след ареста си

Двете участнички очевидно са заровили томахавката и сега са по-близки от всякога. Това стана ясно от пост на плеймейтката в Instagram.

"На тази снимка съм аз и Александра Гърдева едно момиче, с което в началото не се разбирахме никак, докато пребивавахме заедно в едно предаване, за което всички вие знаете много добре, а именно Ергенът сезон 1. Но какво се случи после? Имах възможността да я поканя да гостува в моя подкаст "Голата истина", където се срещнахме лице в лице, за да разгледаме нашите различия и намирането на общ език. Започнахме да откриваме по-дълбоко себе си и да разбираме, че понякога пътят към разбирателство е изпълнен с предизвикателства и неочаквани промени. Искам да ви подканя да гледате нашия от “Голата истина” , който вече факт! В него споделяме нашите истории и изживявания, с капка честност и много разбирателство. Признавам, че нашата връзка беше сложна, но важното е, че никога не се отказахме от възможността да изградим нещо по-силно и по-добро."

Вижте още: Мария отново се раздели със съпруга си Мирослав

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама