Обрат: Бритни Спиър поиска прошка от Джъстин Тимбърлейк


Обрат: Бритни Спиър поиска прошка от Джъстин Тимбърлейк
Снимка: GettyImages

Мемоарите на Бритни Спиърс "Жената в мен" разтърсиха световния шоубизнес. В тях певицата изнесе скандални твърдения за връзката си с Джъстин Тимбърлейк.

Вижте още: Светлана Гущерова шокира: Тежи под 40 килограма

Поп-принцесата и бившият член на NSync бяха двойка от 1999 г. до 2002 г. Още тогава като причина за раздялата Джъстин изтъкна изневяра на Бритни. В биографията си обаче Спиърс твърди, че отношенията им претърпяват крах, защото певицата е принудена от Тимбърлейк да направи аборт, тъй като "не искал да бъде баща", а малко по-късно ѝ изневерява с друга известна личност.

След всички тези откровения и обвинения, Бритни Спиърс реши да се извини на Джъстин. Певицата публикува клип, в който той пее свои песни с Джими Фалън в предаването Saturday Night Live. А под публикацията в Instagram написа:

"Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам. Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк - "Selfish". Толкова е хубава - и как така всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно се смея толкова силно?", споделя Бритни.

Вижте още: Хилда Казасян призна дали се е разделила с мъжа си, ето какво каза

Интересен факт е, че до този момент Джъстин Тимбърлейк не е коментирал обвиненията на бившата си приятелка към него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама