Официално: Биляна Гавазова напуска bTV


Официално: Биляна Гавазова напуска bTV
Снимка: bTV Media Group

Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок "Тази сутрин" по bTV ще бъде с един основен водещ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви. През последните три седмици, водещата първо беше в планиран отпуск, а след това остана вкъщи заради положителен тест за коронавирус. След близо 11 успешни години журналистката се разделя с bTV Media Group по собствено желание.

"Гордея се с това, което постигнахме с всички колеги и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за натрупания опит, уроците, приятелствата и успехите. Сега е време за творческа почивка и да помисля за бъдещи проекти", споделя Биляна Гавазова.

Биляна се присъединява към bTV през 2011 г. като репортер в "Новини и актуални предавания', била е и водещ на сутрешните и обедни новини на медията. През 2014 г. става едно от лицата на предаването "Тази сутрин" и е част от екипа в продължение на близо 6 години. Тя е и основен автор и водещ на популярната рубрика "Чети етикета", насочена към най-актуалните теми за правата на потребителите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама