Официално: Матю Пери НЕ е починал от свръхдоза


Официално: Матю Пери НЕ е починал от свръхдоза
Снимка: Getty Images

Смъртта на Матю Пери, изиграл любимия Чандлър Бинг в хитовия телевизионен сериал "Приятели", разтърси цял свят. Всъщност, това беше една от най-колективните тъги, свързани с известна личност през последните години. Мнозина изразиха съмнение дали смъртта на актьора е била "естествена" или не са намесени наркотици. 

Вече е доказано, че удавянето на Матю пери не е настъпило в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин, съобщава сайтът Ти Ем Зи, позовавайки се на източници в американските правоприлагащи органи.

Вижте още: Двойнственият живот на Матю Пери

Изданието съобщава, че след като са извършили "първоначален анализ", разследващите "не са открили следи от фентанил или метамфетамин в организма на Пери. Съдебномедицинската експертиза обаче включва и "по-задълбочени тестове", за да се установи дали в кръвта на актьора има "други забранени вещества" или "опасни нива на лекарства, отпускани с рецепта".

Ти Ем Зи пише, че резултатите от допълнителните тестове ще станат известни след 4-6 месеца, след което ще може окончателно да се установят причината и обстоятелствата около смъртта на американската телевизионна звезда.

Тялото на Матю Пери, който почина на 54-годишна възраст, беше намерено на 28 октомври в дома му в щата Калифорния.

Сериалът "Приятели", с участието си в който се прочу Пери, беше излъчван от септември 1994 г. до май 2004 г. Заснети са общо 236 епизода. Поредицата печели шест телевизионни отличия "Еми" и една филмова награда "Златен глобус".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама