Оливия Уайлд и Емили Ратайковски скарани заради Хари Стайлс


Оливия Уайлд и Емили Ратайковски скарани заради Хари Стайлс
Снимка: Getty Images

Оливия Уайлд се ядоса на бившата си приятелка Емили Ратайковски, която в наскорошно интервю за Vogue коментира целувката си с бившия любовник на актрисата Хари Стайлс. Това съобщи „Дейли мейл”, позовавайки се на вътрешен източник.

Според източник Уайлд би искала Ратайковски да не споменава името ѝ в медиите. "Емили не трябва да съжалява за Оливия. Тя трябва да преразгледа личния си живот", каза източникът пред вестника. "Емили трябва да се съсредоточи върху майчинството и да не изиза с кого ли не."

Емили Ратайковски отглежда двегодишен син Силвестър от бившия си съпруг Себастиан Биър-МакКлард. „Оливия просто иска Емили да спре да споменава името й“, добави вътрешният човек.

По-рано самата Емили отрече тя и Оливия да са имали конфликт на фона на връзката на Ратайковски със Стайлс.

Запознатият със случая отбеляза, че Оливия и Емили "не са се сдобрили", тъй като актрисата смята, че приятелката ѝ "я е предал" и е "нарушил кодекса на жените", целувайки Хари Стайлс. Ситуацията се усложни от факта, че целувката на двойката стана публична благодарение на папараците.

"Емили не се е виждала с Оливия, откакто беше снимана да се целува с Хари миналия месец в Япония", обясни източникът. "Те не са имали никаква конфронтация, защото Оливия не е говорила с Емили оттогава."

Преди това Емили Ратайковски коментира в интервю целувката с бившия любовник на приятелката си. "Просто така се случи. Просто нещастно съвпадение", каза моделката.

Тя добави още, че е изненадана, задето личният ѝ живот предизвиква такъв интерес. "Толкова е странно, когато получиш определено преживяване и целият свят го обсъжда. Преди това скочих от тригодишна връзка към такава, която продължи четири години. И сега за първи път от много време мога просто да срещам хора. Странно е, че хората се вълнуват от това", добави тя.

Емили излизаше с музиканта Джеф Магид в продължение на три години и беше омъжена за актьора и продуцент Себастиан Биър-МакКлард от 2018 до 2022 г. Миналата есен Емили подаде молба за развод от съпруга си заради неговите изневери, след което често я забелязваха на срещи с различни мъже: приписваха й романи с много знаменитости, включително Брад Пит и Пийт Дейвидсън.

На свой ред Оливия Уайлд излизаше с Хари Стайлс след раздялата с Джейсън Судейкис, от когото има две деца. Судейкис, според бавачката на децата им, бил много разстроен от раздялата с Оливия, която сериозно се интересувала от Хари Стайлс.

Аферата със Стайлс от своя страна доведе до редица неприятни последици. Оливия е критикувана, че излиза с мъж, който е с 10 години по-млад от нея. Освен това се твърди, че връзката й със Стайлс е довела до конфликт с актрисата Флорънс Пю, която участва във филма „Не се притеснявай, Съни“, режисиран от Оливия. През ноември миналата година стана известно, че Оливия Уайлд и Хари Стайлс се разделиха след 2-годишна връзка.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама