Пам от "Ергенът" се съблече, рекламира бельо (СНИМКИ)


Пам от "Ергенът" се съблече, рекламира бельо (СНИМКИ)
Снимка: Ергенът/Facebook

Пам Велидис, която напусна „Ергенът“ по собствено желание, определено бе един от най-интересните персонажи в шоуто. Тя влезе, опълчвайки се на стереотипите как трябва да изглеждат момичетата в подобен тип риалити формати. Червенокосата фурия даде да се разбере, че не се притеснява от критика, защото е свикнала с негативното отношение. И го доказва за пореден път!

Алекса и Елица от "Игри на волята" вдигнаха приказна сватба (СНИМКИ)

Още през пролетта стана ясно, че красивата Пам се е разделила с поне 10 килограма след „Ергенът“, но не заради коментарите и хейта, а защото иска "да е силна и здрава". Ето, че есеистката е готова да покаже формите си в предизвикателна фотосесия.

Пам позира пред обектива на Кирил Александров, редом с други красавици с идеални мерки. Трябва да отбележим, че Пам се вписва страхотно в цялостната концепция! А ето и какво написа тя:

„Като жена, която се снима за различни видове фотосесии от почти десет години съм чувала за себе си какво ли не.

Всеки път вдъхновението ми да стана част от даден проект и екип е било основно идеите и крайния замисъл да водят до естетика и чувство за здравословно самовъзприемане.

Има огромна разлика между body positive движението и насърчаването на нездравословен начин на живот, която аз винаги съм правила.

Не исках да съм модел, за да подценявам нечии чужди форми или да подстрекавам хората да не се грижат за себе си, а защото исках да покажа, че човек може да е красив отвъд формата, която има в даден момент от живота си.

Че тази форма не трябва да предопределя чувството за това дали си нормален, дали си красив, дали заслужаваш да си обичан и виждан по улицата.

Само, ако дадеш надежда и живот на въображението на хората, ако им помогнеш да осъзнаят, че не трябва да са роби на тялото си, те започват да се грижат за него, защото го възприемат за красиво и търсят ключовете към тези врати, които ще им помогнат да се чувстват още по-красиви.

Независимо през какви периоди от живота си преминавам никога няма да се откажа от тази цел да накарам някой да повярва в себе си независимо колко трудно му е било.

Тези кадри са ми много ценни, защото в тях се виждат различни форми на женската красота. Сърцата на момичетата на кадрите са толкова добри колкото и идеите, които имат за своя бранд!

За мен е чест и удоволствие!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама