Памела Андерсън тайно се е омъжила за пети път (СНИМКИ)


Памела Андерсън тайно се е омъжила за пети път (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Памела Андерсън може да бъде обвинена в много неща, но никога в това, че не вярва в любовта. Само една година след развода с последния ѝ съпруг, спорния филмов продуцент Джон Питърс, с когото бяха женени само 12 дни, актрисата изненада, че отново е минала под олтара, за да стане съпруга на Дан Хейхърст, неин бодигард. Това е пети брак за 53-годишната звезда от "Спасители на плажа".

Въпреки че новината беше разкрита сега, двойката си е казала "да" по Коледа във Ванкувър на интимна церемония, на която не са присъствали нито приятели, нито членове на семействата им. Памела твърди, че всички са знаели, че е решила да предприеме тази стъпка и са го одобрявали.

"Годината, която сме заедно, изглежда като седем, като кучешките години", каза Андерсън в ексклузивно интервю за вестник "Дейли Мейл", в което разкри, че любовта е възникнала между тях по време на карантината.

"В момента съм точно там, където трябва да бъда: в обятията на човек, който наистина ме обича", каза актрисата, която според нейната история се е омъжила за Хейхърст в имот, който е купила от родителите си преди 25 години. "Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга", обясни тя. "Сега всеки ден е като меден месец."

Както казахме, не за първи път Памела Андерсън минава под венчило. През 1995 г., в разгара на славата си, тя се омъжва за рокера Томи Лий, с когото се разведе през 1998 г., след като интимно видео на двамата изтече по време на почивка. Няколко месеца по-късно тя се сгоди за модела Маркус Шенкенберг, въпреки че така и не се ожениха. Направи го с Кид Рок през 2006 г., но бракът им също не продължи дълго: само една година. Същото нещо беше и със следващия ѝ съпруг Рик Саломон, когото напусна през 2008 г. След това Памела имаше няколко романа и дори се говореше, че е имала връзка с Джулиан Асандж, основателят на "Уикилийкс", когото тя е посещавала няколко пъти, докато се е приютявал в еквадорското посолство в Лондон, за да не бъде екстрадиран в САЩ. Следва Джон Питърс, за когото се омъжи през януари 2020 г., но бракът им просъществува едва 12 дни.

Андерсън също така обяви, че напуска социалните мрежи, тъй като ги смята за загуба на време и иска да предпази сегашното си щастие от негативни коментари. Тя също така смята, че те са инструмент на хора, които искат да контролират мозъците ни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама