Павел Иванов от "Татковци" се сгоди (СНИМКИ)


Павел Иванов от "Татковци" се сгоди (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Павел Иванов, който играе Тодор в сериала "Татковци", ще се жени. Младият актьор се е сгодил за приятелката си Марина Стоилова. Той ѝ е предложил в Рим, където в момента се намират на почивка.

Тя сама се похвали с хубавата новина, като сподели снимка на годежния си пръстен на стори в Instagram.

 

Марина е не само много красива, но и талантлива. Като дете започва да се занимава с латиноамерикански и стандартни танци в родния си Пловдив, след което се пренасочва към класическия балет. Тя е завършила Национално училище за танцово изкуство в София, а в момента е част от трупата на Национален музикален театър "Стефан Македонски".

Павел, който спечели симпатиите на зрителите с ролята си на ветеринарен доктор и баща в "Татковци", е ученик на големия актьор Стефан Данаилов. Той е от Русе и първоначално иска да стане професионален баскетболист, но любовта му към актьорството надделява.

"С Тодор имаме заплашително малко допирни точки. Първо трябва да отбележа, че не знам какво е това чувство, което той е преживял. Това е много млад човек, много влюбен, който губи жена си. Нямам представа как бих могъл да намеря аналог, който да ми подскаже как да намеря емоционалния му път. Освен това аз съм много по-темпераментен, нетърпелив и избухлив човек. Категорично, веднага и бързо защитавам позицията си, независимо дали човекът отсреща е познат или непознат, докато при героя ми Тодор са налице много повече обмисляне, внимание, дебнене и разсъдък", каза преди време Иванов в интервю за "Монитор".

Той сподели в Instagram, че много добре се разбира с екранните си деца. "Когато работим с тези двамата, винаги се смеем. Ходил съм на снимачната площадка на @tatkovci.btv угрижен, уморен, замислен, притеснен, но те винаги ми предлагат своята усмивка. Това ме мотивира да бъда като тях. Аз, от своя страна, им предлагам моето уважение, защото такива хора и техните семейства са за уважение."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама