Певица: Джино Бианкала ме заплаши, че ще ме пребие


Певица: Джино Бианкала ме заплаши, че ще ме пребие
Снимка: Gino Biancalana/Instagram

Риалити звездата Джино Бианкалана, който винаги е изтъквал себе си като кавалер, е заплашвал певицата Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст ѝ е заявил, че ще ѝ прати биячи. Това стана ясно от серия сторита на блондинката, които тя сподели в Instagram.

Вижте още: Официално: Матю Пери не е починал от свръхдоза

Причината за конфликта според изпълнителката е, че бившият на Джена я e завлякъл с хонорар от 500 лева, който ѝ дължал за парти по случай Хелоуин в негово заведение.

Като популярна личност с много последователи, Айви трябвало да направи реклама на ресторанта и да бъде лице на купона. Тя поела ангажимент да напълни няколко маси в ресторанта, но част от нейните приятели не дошли, тъй като били болни от коронавирус. Това станало причина в края на купона певицата да получи само 150 лева като възнаграждение, вместо обещаните 500.

Айви предупредила Джино, че щом е измамена за хонорара си ще направи антиреклама на заведението му. По-късно певицата получила телефонно обаждане от Бинакалана, който я заплашил, че "ще я потроши и пребие, и ще ѝ навре парите в устата", като през цялото време я наричал с изключително обидни епитети.

Айви е категорична, че ще подаде жалба в полицията за отправените срещу нея заплахи.

От своя страна Джино пусна своята гледна точка на конфликта отново на сторита в Instagram. Tой разказа, че организирал в заведението си рождения ден на певицата, тъй като тя “нямала един лев” и не можела да си го позволи. Сметката изляза около 6000 лева и Джино я покрил напълно. В замяна Айви обещала да води клиенти в ресторанта му, но това по думите му не се случило.

Впечатление от клипа на Джино прави, че през голяма част от време, в което снима видео отговора си към Айви, шофира автомобила си, но вместо в пътя гледа към камерата на телефона си.

Вижте още: Николета Лозанова потвърди слуховете, че е бременна (СНИМКИ)

Бианкалана също се закани да съди Айви, но за клевета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама