Почина актрисата Ан Хечи


Почина актрисата Ан Хечи
Снимка: Getty Images

Американската актриса Ан Хечи почина седмица, след като катастрофира с колата си, съобщи електронното издание на "Гардиън". 

По-рано днес семейството й разкри, че не се очаква тя да оцелее.

53-годишната актриса беше в кома след тежката катастрофа. Животът й се поддържаше от апарати, за да се установи дали органите й могат да бъдат дарени.

Хечи блъсна колата си в къща в западен район на Лос Анджелис миналия петък и това причини пожар. От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница.

Мнозина се надяваха актрисата да се възстанови. Пожарникари споделиха, че Хечи е разговаряла с тях, когато са я измъкнали от колата. В болницата обаче тя губи съзнание и на 8 август от семейството й съобщиха, че е в крайно критично състояние и е изпаднала в кома.

Актрисата стана известна в началото на 90-те години на миналия век. Но първата й голяма роля е като приятелката на героя на Джони Деп в гангстерската драма "Дони Браско" (1997). През същата година се снима и в политическата сатира "Да разлаем кучетата", в екшъна "Вулкан", както и в "Знам какво направи миналото лято".

Пак през същата година Хечи започва връзка с водещата Елън де Дженерис, която малко преди това разкрива, че е гей. Те са двойка в продължение на три години. Хеш благодари публично на Харисън Форд за това, че са продължили работата по романтичния филм "Шест дни, седем нощи" въпреки хомофобската реакция срещу връзката на Хеш и Де Дженерис.

През 1998 г. тя влиза в образа на Марион Крейн римейка на "Психо" на Хичкок на Ван Сант. През следващото десетилетие работи средно по един филм годишно, като избира творчески амбициозни проекти, които да съчетава с родителските задължения. Тя играе сестрата на Никол Кидман в психологическата драма "Прераждане" и приятелката на Аштън Къчър в "Професия: жиголо".

Сред последните значими роли на актрисата са майката на серийния убиец Джефри Дамър в биографичен филм за него от 2017 г. и художничка в черна комедия от 2016 г. "Catfight".

През 2001 г. Ан Хечи публикува мемоарите си "Наречете ме луда", в които подробно описва бурното си израстване като най-малкото от петте деца в семейство, което се мести 11 пъти по време на детството ѝ. Когато Хечи е на 13 години, баща й умира от СПИН, с който според нея се е заразил от хомосексуални партньори. Тя твърди също, че баща ѝ многократно я е изнасилвал като дете, което е довело до заразяването й с генитален херпес. Други членове на семейството й оспорват това твърдение.

Три месеца след смъртта на баща им братът на Ан - Нейтън, загива в автомобилна катастрофа, за която сестра му твърди, че е самоубийство. Скоро след това актрисата се отчуждава от майка си. През 2000 г. се появиха съобщения, че Хечи заминала с колата си за пустинята, след това изминала известно разстояние пеша до ранчото на непознат човек, където поискала да си вземе душ, а след това се настанила във всекидневната, за да гледа филм.

Обитателят на къщата се обадил на местния шериф, след като Хечи не проявявала намерение да си тръгне. Актрисата е приета за кратко в психиатрично отделение и признала, че е взела екстази. В книгата си тя твърди, че през първите 31 години от живота си не била на себе си заради насилието от страна на баща си.

През 2001 г. Хечи се омъжва за оператора Колман Лафун, от когото има син. Бракът им се разпада, а през 2009 г. тя ражда втория си син от актьора Джеймс Тъпър, с когото се снимат във филма "Men in trees".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама