Почина бащата на Адел


Почина бащата на Адел
Снимка: Стоп кадър

Марк Еванс, бащата на певицата Адел, е починал след битка с рака на 58-годишна възраст, съобщи в. "Сън".

Адел и Марк не са разговаряли в продължение на години, а източник, близък до семейството, каза пред вестника, че смъртта му я е разстроила много, но че отношенията с дъщеря му са останали лоши до самия край, въпреки усилията да се поправят.

Марк е напуснал Адел, когато тя е била на три години, а историята за връзката им за пръв път излиза на преден план през 2011 г., когато той казва в интервю, че дъщеря му има проблем с намирането на любов заради емоционалните проблеми, които ѝ е причинил, след като е изоставил нея и майка ѝ Пени.

Преди две години той отново попадна в центъра на вниманието, когато беше обявено, че печели само между 50 и 100 лири дневно като доставчик и живее в скромна къща в Южен Уелс, докато дъщеря му печели милиони.

Той е бил близък с Адел, когато тя е била малко момиче, дотолкова, че тя е прекарвала училищните ваканции със семейството му, но всички контакти са били прекъснати през 1999 г., когато той претърпял емоционален срив след смъртта на баща си, нейният дядо Джон. След това започва дългата му борба с алкохолната зависимост.

През 2013 г. той е диагностициран с рак на дебелото черво и след това заяви, че иска само да върне дъщеря си, признавайки, че е лош баща.

"Всеки ден пиех по два литра водка и седем-осем бутилки бира. Три години пиех така и само Бог знае как оцелях. Много се срамувам от това, в което се превърнах", каза тогава Марк.

Приятелите му твърдят, че сърцето му е било разбито заради нарушената връзка с Адел и че той просто искал да бъде нормален дядо на нейните деца.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама