Почина Христо Сираков


Почина Христо Сираков
Снимка: Facebook

Бизнесменът Христо Сираков си отиде на 64-годишна възраст след прекаран тежък инсулт.

Преди повече от седмица той беше покосен инсулт и бе приет в болница, където му бе направена манипулация за разширяване стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност. Преди години Сираков прекара и инфаркт.

Бизнесменът е известен и като Ицо 100-те манекенки заради любовта му към красиви жени. Той е българският издател на сп. Playboy.

"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! 

Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството и близките му.

Светъл път, Христо!", гласи съобщението на Facebook страницата конкурса Playmate of the year Bulgaria, на който Сираков държеше правата.

View this post on Instagram

С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството и близките му. Светъл път, Христо! #rip #hristosirakov #playboy #playmate #goodfriend #greatperson #wewillalwaysrememberyou

A post shared by Playmate Of The Year Bulgaria (@playmate_bulgaria) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама