Почина обичана звезда от сериала "Приятели"


Почина обичана звезда от сериала "Приятели"
Снимка: HBO

Почина актьорът, изиграл Гюнтер в хитовия сериал "Приятели" - Джеймс Майкъл Тейлър. Той си отиде на 59-годишна възраст след дълга битка с рак на простатата. Издъхнал е в дома си в Лос Анджелис в неделя сутрин, съобщава "Би Би Си".

Преди 3 години Тейлър съобщи, че получил тежката диагноза по време на профилактичен преглед. Болестта засегнала костите му, което довело до парализа на долната част на тялото му. Именно това попречило на Тейлър да участва на живо в специалния епизод на "Приятели".

В продължение на 10 сезона от легендарния сериал Тейлър играе мениджър на Central Perk - кафенето, в което се събират Рейчъл, Рос, Фийби, Чандлър, Моника и Джоуи.

""Приятели" никога нямаше да бъдат същите без теб. Благодаря ти за смеха, който донесе в шоуто, както и в животите на всички нас", написа Дженифър Анистън, чиято героиня Рейчъл беше голямата несподелена любов на Гюнтер.

"Толкова бе голяма благодарността, която показваше всеки ден на снимачната площадка, колкото е и моята, че те познавах", написа Кортни Кокс (Моника в сериала) в Instagram. 

"Смяхме се много, приятелю. Ще ни липсваш", написа Мат Лебланк (изиграл Джоуи).

"Джеймс Майкъл Тейлър, ще ни липсваш. Благодаря ти, че беше до нас", написа Лиса Кудроу (Фийби).

"Джеймс, благодаря ти, че изигра такава незабравима и прекрасна роля в "Приятели", а също и защото беше джентълмен с голямо сърце. Ще липсваш", гласи постът на Дейвид Шуимър в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама