Под домашен "арест": Приятелката на Пике се страхува да излиза навън


Под домашен "арест": Приятелката на Пике се страхува да излиза навън
Снимка: Instagram

Новата половинка на Жерар Пике, Клара, определено е под обстрел от много страни. Младата красавица с гореща кръв по всяка вероятност не е очаквала аферата ѝ с известния футболист да я докара дотук. До къде ли? Тежка депресия и домашен арест. 

Клара Чиа Марти се е преместила в дома на родителите си и не го е напускала от над седмица. Успяла е да пренасочи и цялата си работа дистанционно, за да не ѝ се налага да попада сред външния свят. Разбира се, причината е последната песен на Шакира, която бързо достигна върха на редица музикални класации. В нея Клара е наречена "другата жена" на футболиста и като цяло е представена в доста лоша светлина. 

Коментирайки наскоро темата, журналистката Лорена Васкес каза от малкия екран, че 23-годишната млада дама най-вероятно е взела това решение, защото всички я разпознават. "Тя е срамежливо момиче, което в момента е подложено на тормоз от страна на много хора. Случайни минувачи я спират по улицата, за да ѝ изпеят текста на осъждащият я сингъл", разказва тя.

Вчера колегата ѝ Саул Ортиз потвърди, че Клара е изправена пред сериозна вълна на омраза, благодарение на появата на хита "BZRP Music Session #53", който за периода от две седмици има почти двеста чериридесет и седем милиона гледания в YouTube.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама