Шакира унижава неверния Пике в нова песен (ВИДЕО)


Шакира унижава неверния Пике в нова песен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Шакира явно все още не е простила на бившия си партньор Жерар Пике, с когото се раздели миналата година, тъй като той ѝ е изневерявал. 45-годишната певица пусна нова песен, която е вдъхновена от неверния бивш футболист. В парчето изпълнителката споменава и новата му приятелка - Клара. Шакира определено е категорична, че всичко между тях е приключило: "И при теб няма да се върна дори плачеш, дори да ме молиш", а също така, че "Мислеше, че ме нараняваш, но ме направи по-твърда".

Ето и текста към песента

"Съжалявам, вече хванах друг самолет, няма да се връщам тук, не искам ново разочарование. Показваш се като шампион, но когато имах нужда от теб, ти бе в най-лошата си версия. Съжалявам, скъпи, трябваше да изхвърля тази "котка" отдавна. Вълк като мен не е за начинаещи. Вълк като мен не е за хора като теб. За хора като теб. Твърде голяма съм за теб и затова си с някой точно като теб.

Това е за мен, за да те умъртвя, дъвчи и преглъщай, преглъщай и дъвчи. И при теб няма да се върна дори плачеш, дори да ме молиш. Разбрах, че не съм виновна, че те критикуват, аз само правя музика, съжалявам, че те засегна.

Ти ме остави като съсед на тъщата, с пресата на вратата и дълга в хазната. Мислеше, че ме нараняваш, но ме направи по-твърда. Жените вече не плачат, жените фактурират.

Носи името на добър човек, явно не както звучи. Тя носи името на добър човек, явно е точно като теб. За момчета като теб. Бях твърде голяма за теб и затова си с някой точно като теб.

От любовта до омразата има само крачка, не се връщай тук, чуй ме. Нула злоба, скъпи, пожелавам ти успех с моя предполагаем заместник. Дори не знам какво се случи с теб, толкова си странен, че дори не мога да те различа. Струвам колкото две момичета на 22. Размени Ferrari за Twingo. Размени Rolex за Casio. Много фитнес, но поработи малко и на мозъка.

Снимки, тук се чувствам като заложник. За мен всичко е добре. Утре ще те освободя и ако искаш да доведеш и нея - да дойде.

Носи името на добър човек, явно не както звучи. Тя носи името на добър човек, вълк като мен не е за момчета като теб, за момчета като теб. Бях по-голяма от теб и затова си с някой точно като теб".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама