Принц Хари емоционално се сбогува с покойната си баба Елизабет II


Принц Хари емоционално се сбогува с покойната си баба Елизабет II
Снимка: Getty Images

Внукът на покойната кралица Елизабет II - принц Хари, се сбогува с баба си с емоционално писмо. В него той я нарича "компас" и модел за подражание за служба и дълг. 

"Тя бе уважавана по целия свят. Нейната непоколебима грация и достойнство останаха през целия й живот и сега те са нейно вечно наследство", пише Хари в писмото, публикувано на уебсайта на неговата фондация Archewell.

Той благодари на покойната кралица за нейната "отдаденост на службата", "разумни съвети" и "заразителна усмивка". 

"Бабо, въпреки че тази последна раздяла ни носи голяма тъга, аз съм завинаги благодарен за всички наши първи срещи - от най-ранните ми детски спомени с теб, през първата среща като мой главнокомандващ, до първия момент, в който срещна моята скъпа съпруга и прегърна любимите си правнуци", пише още принцът. 

"Ценя тези моменти, които споделих с теб, и всички останали специални моменти между нас", допълва той.

Той завършва писмото си с благодарности: "Благодаря за твоята отдаденост към службата! Благодаря ти за добрия съвет! Благодаря ти за заразителната усмивка! Ние също се усмихваме, защото знаем, че ти и дядо вече сте се събрали отново в мир".

Преди две години Хари напусна позицията си на висш член на кралското семейство и се премести в САЩ. В събота той и Меган се присъединиха към брат му принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, за да се срещнат с опечалените пред замъка Уиндзор. Синовете на крал Чарлз III и техните съпруги не се бяха появявали заедно публично от март 2020 г. През последните години техните отношения са обострени заради обвиненията, които отправиха Хари и Меган към кралското семейство

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама