Меган Маркъл: Не исках повече да живея заради тормоза от кралското семейство


Меган Маркъл: Не исках повече да живея заради тормоза от кралското семейство
Снимка: Getty Images/Guliver

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл заяви пред Опра Уинфри, че представителите на кралското семейство са я принудили да мълчи и да се откаже от публични изяви след сватбата им. Тя сподели огорчението си в много трудни за нея моменти, в които "не ѝ се искало да живее".

По време на интервюто, излъчено вчера по CBS, Маркъл сподели, че представители на кралското семейство са били "готови да лъжат", за да се защитят, но не са били готови да защитят нея и Хари.

В същото време Маркъл добави, че е била приета в кралското семейство и членовете му са различни от "хората, които управляват тази институция (кралското семейство)". "Кралицата винаги се е отнасяла прекрасно с мен", каза тя.

Меган сподели пред зрителите, че по време на първата си бременност представители на кралското семейство са се притеснявали какъв ще бъде цветът на кожата на детето и са я шокирали, като заявили, че то няма да стане принц и следователно няма да получи лична защита. "Те не искаха той да бъде принц или принцеса. Те не знаеха какъв пол ще бъде  детето. Това беше различно от протокола", подчерта актрисата. "Докато бях бременна, те искаха да променят традицията заради Арчи", допълни 39-годишната звезда.

Кралското семейство, обясни тя, "не искаше да даде на сина ми титла и защита" поради "притеснения и разговори за това колко тъмна може да бъде кожата му", когато бебето се роди. Тя отказа да сподели публично кой е бил инициаторът на тези разговори. "Би било много опасно за тях", посочи Меган.

Тя подчерта, че по време на бременността си е била буквално готова да стигне до самоубийство поради натиска, упражняван от някои представители на кралското семейство. Маркъл също определи себе си като жертва на "истинска клеветническа кампания".

Актрисата каза още, че очаква момиченце, което трябва да се роди това лято. Въодушевеният принц Хари съобщи много ентусиазирано новината, като добави, че в момента четиримата, заедно с двете им кучета, са щастливи в къщата, която са купили в Калифорния.

Говори се, че телевизията CBS е платила лицензионна такса между 7 и 9 милиона долара за правата за излъчване на двучасовото интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама