Принц Хари: Пресата съсипа психическото ми здраве (ВИДЕО)


Принц Хари: Пресата съсипа психическото ми здраве (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Внукът на британската кралица принц Хари даде първото си подробно интервю, след като се премести в Калифорния с Меган Маркъл и сина им Арчи, съобщи "Би Би Си".

Той се повози по улиците на Лос Анджелис на втория етаж на отворен автобус с телевизионния водещ и комик Джеймс Кордън и му каза, че е решил да напусне Великобритания заради трудната среда, създадена от пресата.

Кордън попита Хари за решението му да се откаже от служебните си задължения като член на кралското семейство, а Хари отговори, че "той не си е тръгнал, а само се е дръпнал встрани".

"Обстановката беше много трудна, това беше видимо за мнозина”, призна Хари. "Всички знаем каква е британската преса. И това съсипа психическото ми здраве. Разбрах, че това е токсична атмосфера."

"Направих това, което всеки съпруг и баща би направил на мое място - отведох семейството си, но винаги ще давам някакъв принос за Великобритания. Животът ми е в услуга на обществото и Меган приема това", каза принц Хари в отговор на въпрос за това какво ще прави след отпадане на ограниченията, наложени от пандемията от коронавирус.

Интервюто е било записано още преди Бъкингамският дворец да потвърди, че Хари и Меган са прекратили напълно служебните си задължения и не възнамеряват да се връщат към тях.

36-годишният херцог и 39-годишната херцогиня на Съсекс за първи път обявиха намеренията си миналия януари. Тогава те съобщиха, че ще работят и ще бъдат финансово независими.

Двойката вече няма да може да покровителства благотворителни организации като членове на кралското семейство. Хари също ще бъде лишен от почетните си военни задължения.

Двойката, която очаква второто си дете, и едногодишният им син Арчи вече живеят в Калифорния.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама