Принц Хари с трогателни първи думи след Мегзит (ВИДЕО)

  • Принц Хари с трогателни първи думи след Мегзит (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 20.01.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Принц Хари, херцог на Съсекс, направи първото си официално изявление след Мегзит. Британският монарх, който вече няма да използва своята кралска титла, избра благотворително събитие за набиране на средства в "Ivy Chelsea Club" в Лондон, за да хвърли малко светлина върху факторите, които са го накарали да предприеме такава радикална стъпка.

"Решението, което със съпругата ми взехме, не беше леко. То дойде след месеци на разговори и години на предизвикателства. Знам, че не винаги съм постъпвал по правилния начин, но в този случай наистина нямаше друг вариант.

Това, което искам да поясня, е че ние не се отдалечаваме от вас. Надеждата ни беше да продължим да служим на Кралицата, на всички вас и на военните ми организации, но без публично финансиране. За съжаление, това не беше възможно.

Винаги ще изпитвам най-дълбоко уважение към своята баба. Невероятно благодарен съм на нея и на останалите членове на семейството ми за подкрепата, която оказаха на Меган и мен през последните няколко месеца. Ще продължа да бъда същият човек, който държи на страната си, и посвещава живота си в подкрепа на каузите, благотворителните организации и военните общности, които са важни за мен. Благодаря, че ми дадохте смелостта да направя тази следваща стъпка".

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.