Принц Хари ще присъства на коронацията на баща си, но без Меган


Принц Хари ще присъства на коронацията на баща си, но без Меган
Снимка: Getty Images

Може би вече цял свят е на ясно, че на 6 май е коронацията на крал Чарлз III. Престолонаследникът е планирал по-скромна церемония от тази на майка му, кралица Елизабет II, но все пак ще бъде пропита от древни традиции и ще бъде окичена с кралски регалии. Повече може да прочетете ТУК

Въпросът, който вълнуваше всички, несъмнено бе за синът на Чарлз отвън Океана - Хари. Принц Хари ще присъства на коронацията на британския крал Чарлз Трети идния месец, но съпругата му Меган ще остане в Калифорния с децата им, съобщи говорител на Бъкингамския дворец, цитиран от световните осведомителни агенции.

Потвърждението на двореца идва след множество съобщения през последните седмици, че офисът на Чарлз се е свързал с Хари относно събитието.

Чарлз Трети ще бъде коронясан в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май на церемония, изпълнена с помпозност и пищност, основаваща се на традиции, датиращи отпреди 1000 години.

Подготовката за събитието беше засенчена през последните месеци от разобличаващите разкрития на Хари за краля, за по-големия му брат принц Уилям и за други кралски особи, които се появиха в мемоарите на принца, в документален филм на „Нетфликс“ и в поредица от телевизионни интервюта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама