Принц Уилям и Хари с най-октровенния си разказ за принцеса Даяна


Принц Уилям и Хари с най-октровенния си разказ за принцеса Даяна
Снимка: Getty Images/Guliver

Наследникът на британския престол херцогът на Кембридж Уилям и брат му принц Хари ще разкажат за своята майка принцеса Даяна в документален филм. Лентата ще излезе в навечерието на 20-годишнината от нейната трагична смърт.

Както се съобщава в публикувания в събота анонс, филмът с продължителност час и половина "Даяна, нашата майка: живот и наследство" ще бъде показан днес по британския канал Ай Ти Ви.

"Това е първият път, в който двамата заедно разказваме за нея като майка", казва принц Хари. "Тя бе и си остава за нас човекът, който ни обкръжаваше с любов". Принц Хари нарича разговора за загиналата майка "лекуващ душевната болка" и отбелязва, че я е запомнил "винаги смееща се и пълна с радост".

"Никой преди това не е разказвал историята ѝ от гледната точка на двама души, които я познаваха по-добре от останалите и я обичаха повече от който и да е", заяви режисьорът на филма Ник Кент. Във филма принцовете ще разкажат за последното телефонно обаждане на майка им от Париж часове преди да загине.

Зрителите ще видят и непоказвани снимки на принцесата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама