Психолог предвидил развода на Даниел и Алекс Петканови (ВИДЕО)


Психолог предвидил развода на Даниел и Алекс Петканови (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Още преди година психолог е предвидил, че бракът на Даниел и Александра Петканови няма бъдеще и ги грози развод. Още тогава специалистът казва, че има над 94% шанс семейството да се разпадне. Психологът прави безпощаден анализ на поведението на двамата от тяхно видео, в което преди година признаха, че връзката им върви към своя край и са пред раздяла. Е, оказа се, че специалиста не е сбъркал с прогнозата си!

"Прави впечатление, че Алекс е завладяна от силна емоция и няма търпение да изслушва Даниел. Звучи ми странно да наречеш успеха на една жена проблем, наричайки я работохолик" – коментира психологът, който осъжда Лудия репортер и за това, че насажда вина на съпругата си, която се чувства виновна без реално да има причина.

От видеото става ясно какви стратегии за манипулация използва Даниел Петканов, за да контролира Александра. Психологът не пропуска да припомни за скандала през 2016-та година, когато Даниел публично унижи Александра като обяви за изневярата ѝ и настрои обществото срещу нея, но година по-късно стана ясно, че самият Петканов й е изневерявал многократно. В анализа не се спестява нищо на Петканов, като по този начин изправя на нокти хилядите фенове на Лудия репортер, който винаги са го подкрепяли и са го обявявали за безгрешен. Показани са всички манипулативни подходи, които той използва, за да постига това, което иска, пише Уикенд.

"Александра търси решение на проблема в техните отношения и предлага да отидат на терапевт. Даниел не желае да предприеме действие в тази насока, смята, че всички проблеми идват от нея й и поставя негативни етикети"– коментира психологът.

В дългото видео е застъпено и гостуване на Петканови в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където водещият пита Дани "С коя българска звезда би си легнал?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама