Първи снимки от сватбата на Джоли и Пит


Първи снимки от сватбата на Джоли и Пит

Анджелина Джоли и Брад Пит винаги са казвали, че ще се оженят, когато децата им ги помолят да го направят. Затова не е изненада, че те са играли главна роля в сватбената им церемония, която се състоя на 23 август във френското им имение Шато Миравал.

Актрисата даже им е позволила да украсят булчинската й рокля. Аджелина е казала "Да" на Пит в семпла сатенена рокля с воал, покрит с рисунките на техните шест деца. Двамата имат три биологични (Шайло, Вивиан и Кнокс) и три осиновени (Мадокс, Пакс и Захара).

Джоли позира на корицата на сп. "People" и изглежда изключително красива и елегантна.

Сватбената й рокля е на Atelier Versace и дело на майстор-шивача на марката Луиджи Маси. Той е създал специален воал за звездата, покрит с цветни рисунки на децата й. Гърбът на роклята също е бил отрупан с рисунки.

Тя е носела и златен медальон със снимка на майка й Марчелин Бертран, която почина през 2007 г. от рак на яйчниците.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри 39-годишната булка в интервю за списание People.

Прическата и гримът на Анджелина също са били семпли – кок, кафяви сенки за очи, черна спирала и светло розово червило.

Пит пък е бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята.

Двамата са си разменили специално направени за тях халки, дело на бижутера Робърт Прокоп, който създаде и годежния пръстен на актрисата.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", казаха младоженците пред изданието.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама