Радина Кърджилова - напълно естествена (СНИМКИ)


Радина Кърджилова - напълно естествена (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Преди броени часове Радина Кърджилова качи три снимки в Instagram, на които е напълно естествена - без грим и прилежна прическа. Красивата актриса позира с малкия си син Йоан, който се роди на 23 март 2021.

"Най-пълноценното време. Нашето време заедно", написа любимата на Деян Донков.

Изглежда, че те са на почивка, но все още пазят в тайна къде точно се намират.

Преди време 35-годишната Радина сподели, че не крие възрастта си, но полага редовни грижи за лицето си.

"Никога не съм крила годините си (няма и да ги крия), разбира се има неща, които не харесвам в себе си, гледам да се приемам такава, каквато съм с всичките ми недостатъци, но с времето все повече започнах да се грижа за кожата на лицето си."

Ето какво написа тя преди няколко месеца относно тялото ѝ след появата на втория ѝ син: "Love your body. Много от Вас ме питат как успях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е все още не съм във формата, в която се харесвам. Но тъй като съм преминала през много диети, драстични отслабвания през годините, които ми донесоха много негативи, както в здравословен, така и в професионален план, сега знам, нещата лека полека ще си дойдат на мястото. Да, имам корем, да имам целулит, но внимавам какво ям, пия много вода, все още кърмя, гледам повече да се движа. Харесвате се, обичайте се. Малко са хората, които истински ще ви казват истината в очите, а много са от тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме пример и трябва да бъдем ДОБЪР пример за младите."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама