Радина Кърджилова разкри как се вталява след раждането (СНИМКИ)


Радина Кърджилова разкри как се вталява след раждането (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Радина Кърджилова стана майка за втори път в края на март. Тогава 35-годишната актриса дари дългогодишния си партньор Деян Донков с още един син, Йоан. В момента те са на семейна почивка на морето и звездата реши да сподели с феновете си как точно влиза във форма след раждането.

Радина не спира да споделя снимки в Instagram от ваканция им, на които позира по бански, без да се притеснява, че все още не е успяла да се раздели с абсолютно всички килограми, които е качила по време на бременността.

"Love your body. Много от Вас ме питат как успях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е все още не съм във формата, в която се харесвам. Но тъй като съм преминала през много диети, драстични отслабвания през годините, които ми донесоха много негативи, както в здравословен, така и в професионален план, сега знам, нещата лека полека ще си дойдат на мястото. Да, имам корем, да имам целулит, но внимавам какво ям, пия много вода, все още кърмя, гледам повече да се движа.

Харесвате се, обичайте се. Малко са хората, които истински ще ви казват истината в очите, а много са от тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме пример и трябва да бъдем ДОБЪР пример за младите." Това написа Радина към долния кадър.

А що се отнася до това какво е да си на море с две малки деца: "С деца на море. Няма такава веселба, но колкото и да е чудно, толкова е и уморително. При мен има от всичко и то по много. А как ми се иска повече да съм в хоризонтална позиция, с ледено питие и хубава книга... Но уви. По скоро можете да ме видите с количка, куче, 5г. Момчурляк, всякакви залъгалки в чантата, играчки от миньон до надуваема акула".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама