Радина Кърджилова се показа по бельо (СНИМКИ)


Радина Кърджилова се показа по бельо (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

През последните месеци Радина Кърджилова редовно тренира и вече се радва на добри резултати. 35-годишната актриса показа какво е постигнала, като качи в Instagram 2 снимки, на които позира по черно бельо.

Преди време любимата на Деян Донков, която има 2 деца от него, сподели, че е силно мотивирана да спортува и отново да влезе във форма.

"Колко пъти сте си казвали , че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си. Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка!

След второто раждане болките бяха по -продължителни, коремът все още не ми се е прибрал, гърбът ме болеше много. От известно време си казвам,че е крайно вече за започна нещо за себе си, да имам час, два , в които да се отдам на тялото си. И ето, започнах да тренирам вкъщи, Отидох в първия спортен магазин, купих си екип и шалте, да, все още се уча,но за какво ви пиша всичко това.

Да не отлагате, да имате винаги време за себе си,дори ако имате 5 деца, да се обичате и харесвате, знаете “Моето тяло е моят храм” и че вие сами сте стимул както на себе си, така и на другите и сами определяте как ще разграфите денят си, за да се чувствате силни и в добра форма"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама