Разделени? Цвети изтри Криско от социалните мрежи


Разделени? Цвети изтри Криско от социалните мрежи
Снимка: Instagram

Половинката на Криско - Цвети, често споделя с последователите си в социалните мрежи, че за отглеждането на двете им общи деца с рапъра не получава никаква помощ. Красивата танцьорка неведнъж е намеквала, че известният татко е оставил цялото домакинство в нейни ръце, а тя противно на очаквано няма и детегледачка.

Вижте още: Джеръми Ренър издава музика, вдъхновена от възстановяването му след инцидента със снегорин

Двойката, която е една от най-одумваните в светските среди, се говореше, че се е разделила малко след раждането на второто им дете. След това Криско се опитал да направи всичко възможно, за да върне майката на децата си и отново се събраха, като отпразнуваха примирието на скъпарка екскурзия в Дубай.

По всичко личи, че очевидно отново са надвиснали облаци над любовния живот между изпълнителя и половинката му, защото Цвети е изтрила всичките им общи снимки от своя Instargram профил, както беше направила при първата им раздяла с Криско.

Може да му се е разсърдила за нещо и така да го наказва. Може и да се сърди, че я асоциират с него, а иска да е самостоятелно известна, но това няма как да се случи, защото тя е популярна благодарение на Криско, иначе никой нямаше да я знае и още щеше да е стюардеса и танцьорка, а не инфлуенсърка“ – коментират в социалните мрежи.

Вижте още: Георги Блажев трогна всички с разказа си от родилна зала (ВИДЕО)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама