Джеръми Ренър издава музика, вдъхновена от възстановяването му след инцидента със снегорин


Джеръми Ренър издава музика, вдъхновена от възстановяването му след инцидента със снегорин
Снимка: Getty Images

Номинираният за "Оскар" актьор и певец Джеръми Ренър се подготвя да издаде музика, вдъхновена от възстановяването му след почти фаталния инцидент със снегорин на Нова Година, съобщи "Мюзик нюз".

В скорошна публикация в Instagram звездата от "Ястребово око" загатна за излизането на "Love and Titanium" - колекция от песни, които отбелязват важните етапи от възстановяването му след злополуката на 1 януари.

"Колекция от музика, която написахме за различни важни моменти по пътя ми към възстановяване след 1 януари тази година. Създаването на "Love and Titanium" беше болезнено, дълбоко изцеляващо и в крайна сметка катарзисно за мен", написа Джеръми Ренър в социалната мрежа под промоционалното изображение. "Надявам се, че ще събера смелостта да споделя това с всички вас", допълни 52-годишният актьор и певец.

Вижте още: Бащата на Бионсе похвали Азис, сравни го с дъщеря му

Заглавието на колекцията е препратка към коментар, който актьорът от "Отмъстителите" направи в интервю за "Ей Би Си Нюз" по-рано тази година.

"Изгубих много плът и кости в това преживяване, но бях презареден и изпълнен с любов и титан", каза той за инцидента.

През януари Джеръми Ренър беше прегазен от собствения си снегорин, при който получи счупвания на над 30 кости. Оттогава актьорът и певец се възстановява.

Макар да е най-известен с актьорските си изяви, Ренър има два издадени мини-албума - "The Medicine" и "Live For Now".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама