Рекламодатели масово режат Тото


Рекламодатели масово режат Тото
Снимка: Instagram

Макар че Тото се извини публично за скандалното си интервю с Тити Папазов, в което баскетболният треньор разказва като на стендъп комедия как е отрязал косата на бивша негова приятелка, а рапърът се залива от смях на кошмарната случка, то се оказва, че на само фенове на изпълнителя застанаха срещу него, но и рекламодателите му.

Един от най-големите спонсори на Тото - "Пепси - България", днес излезе с официална позиция, в която ясно се посочва, че прекратява отношенията си с изпълнителя. Компанията няма да предоставя трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието, се казва още в позицията. На 1 август снимки на Тото бяха свалени от рекламни позиции в сайта на "Пепси България", чието рекламно лице е той.

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 празнува рожден ден с Благо Георгиев (СНИМКИ)

"Считаме, че действията ни трябва да се извършват при зачитане на човешкото достойнство и физическата безопасност. "Куадрант Бевъриджис" се ангажира да подкрепя общество, основано на взаимно уважение и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или насилие. Ние няма да предоставяме трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието", пишат от компанията.

Баровски хотел във Велинград пък отмени участие на Йотов, което трябваше да бъде на 26 този месец и обяви, че връща парите за билетите. Именно там изпълнителят от "СкандаУ" трябваше да направи подкаста си пред гостите на града, но това няма да се случи. Останалите събития на хотела, като караоке вечер и представлението "Спанак с картофи", остават в програмата, което означава, че очевидно собствениците на комплекса искат по този начин да се разграничат от постъпката на Тото.

Вижте още: Симона Загорова показа новото си гадже (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама