Тото се извини за видеото с Тити Папазов, но жена му скочи: Не ви ли е срам (ВИДЕО)


Тото се извини за видеото с Тити Папазов, но жена му скочи: Не ви ли е срам (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

След огромния скандал, който се развихри в социалните мрежи заради откъс от подкста "При Тото", в който преди 4 месеца гостува Тити Папазов и през смях разказва как е подстригал свое бивше гадже, защото му е изневерила, а Тото се забавлява на историята, певецът се извини публично.

"Това, което мога да кажа, относно темата с подкаста с Тити Папазов, е че ситуацията е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити, че той е наранил това момиче и смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от репорти, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително, ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за одобрение, реших, че трябва да го премахна. Извинявам се, че не съм преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще разкаже и моят смях там е още по-обиден към ситуацията с днешна дата. Извинявам се и наистина се надявам, че няма да има повече жени в такава ситуация", гласи част от изявлението на Тото.

Вижте още: Сашо Кадиев с шокиращ разказ за паранормална случка (ВИДЕО)

Заради въпросния подкаст в социалните мрежи заваляха заплахи и нападки не само по адрес на Тити Папазов, но и към рапъра Тото. В отговор на тях, по-рано днес съпругата на изпълнителя от "СкандаУ" - Кристин Йотова, избухна с гневен пост във Facebook. Половинката на Тото сравни всички, които в момента "съсипват живота и кариерата му", като не "по-малки изроди от този, който наряза момичето"

Публикуваме думите ѝ без редакторска намеса:

"Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна. Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам?

Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам.

Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте! И сега е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът дори не е разказал собствена история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли?

А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир ? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост"?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава! Виеее сте също толкова изроди! Запомнете го добре.

Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или смърт” пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го поставя в ситуация и какво да видим - изрод. Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам!

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо ? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек!

Вижте още: Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно!, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча!", написа Кристин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама