Рени с тежко признание: Бях крайна към сина си и баща му се възползва (СНИМКИ)


Рени с тежко признание: Бях крайна към сина си и баща му се възползва (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Малко хора знаят, но поп-фолк легендата Рени, която с много работа и упоритост, си проправи път обратно към сцената, не е виждала големия си син от няколко години. Причината – баща му го настроил против нея и „подкупил“ любовта му. Това разказа самата певица по време на гостуването си в „Преди обед“.

Вижте още: Родни звезди се подиграха на Диона (СНИМКА + ВИДЕО)

Кой е бащата на децата?

Рени е „на нож“ с бившия си съпруг Борис Пилософ от 2016, когато идва официалният край на техните отношения. Заради него и в името на семейното щастие, Рени зарязва музикалната си кариера, стяга куфарите и отива в Израел. Доводът? В страната ще имат по-добър живот и повече възможности за синовете им. Там живеят 4 години, като Пилософ така и не се присъединява към семейството. Тогава се развеждат, а Рени и децата се връщат в България.

Кога се влошават отношенията на Рени и сина ѝ?

Както помним, най-потърпевши по време на пандемията бяха музиканти, актьори и ресторантьори. Съвсем логично, Рени дълго време не можела да работи заради рестрикциите и се наложило да оптимизира семейните разходи, което повлияло на и без това влошените отношения с големия ѝ син Борис.

Рени и Борис започнали да се карат често, защото подобно на повечето тийнейджъри, той играел непрекъснато на компютърни игри и изоставал с училищните отговорности. Рени обаче скрила техниката, а баща му се възползвал от моментните семейни проблеми.

„ Баща му използва, че отношенията ни не са, както са били преди. Започна да му дава пари. Една майка я боли, когато няма връзка, каквато е имала с детето си”, изплака певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама