Риалити звездите Сами и Мила показаха новородения си син (СНИМКИ)


Риалити звездите Сами и Мила показаха новородения си син (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Сами Хосни от "Фермата" и Мила Савова от "Сървайвър" са много щастливи и не го крият. След като станаха родители за първи път на 1 ноември, двамата показаха сина си и разкриха, че са го кръстили Тарек. Името означава сериозен, приятелски, модерен, творчески, весел. 

Ето какво написаха Сами и Мила в профилите си в социалните мрежи:

"Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни!

Той имаше дълъг и труден възход към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник.

С тегло от огромните 4,025кг , перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане.

Тарек Хоссни отне трона от Мила Савова, 1-вата кралица на кралствата, но я остави да служи като “Ръка на краля” в командването.

Що се отнася до Сами... той е само един шегаджия в неговото кралство. Натоварен да почиства палубите от изпражнения, да изхвърля боклука, и какво ли още не и поддържа “първокласно тяло на татко”... ,той с охота прие ролята си.

Почти сигурна съм, че току-що ме погледна право в очите, докато пускаше бомба с размер, достоен за световен рекорд в пелената си.

Това е всичко засега. Предстои още, както съм сигурна, че знаете…

Подпис: Ръката"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама