Риана издаде пола на бебето си (СНИМКИ)


Риана издаде пола на бебето си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Риана е в трепетно очакване на първото си дете и не спира да се облича в тоалети, разкриващи наедрялото ѝ коремче (вижте тук част от щурите ѝ визии). До момента 33-годишната певица пазеше в тайна пола на бебето си, но неволно го издаде, пазарувайки дрешки за него. Барбадоската звезда и приятелят ѝ A$AP Rocky май ще си имат момиченце, тъй като тя беше видяна да купува оранжева рокличка.

И макар че Риана е милиардер, явно няма да облича детето си само в маркови дрехи. На кадрите Рири се намира в магазин на Target в Лос Анджелис, където детските бодита стартират от 4 долара.

Наскоро изпълнителката разкри в интервю за "Elle", че е в третия триместър.

"Всичко в момента за мен е предизвикателство - от това да се облека през това да се гримирам. Но аз обичам предизвикателствата."

Риана сподели също, че в третия семестър гримът ѝ помага "да се чувстваш като истински човек". "Просто се фокусирам повече върху хидратирането на кожата и контурирането. Заради бременността лицето става малко по-кръгло и подпухнало. Носът също леко се разширява. Но с помощта на грим може да постигнете много неща."

Риана и A$AP Rocky започнаха романтичната си връзка през 2020 след 7-годишно приятелство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама