Риана показа супер тяло 5 месеца след раждането (СНИМКА)


Риана показа супер тяло 5 месеца след раждането (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Риана направи първото си завръщане на червения килим на премиерата на „Black Panther: Wakanda Forever“ 5 месеца след раждането.

Тя демонстрира невероятна фигура в обгръщаща фигурата рокля с пайети, докато вървеше по червения килим с половинката си A$AP Rocky в сряда вечерта. Двамата се появиха само няколко дни след обявяването на дългоочакваното музикално завръщане на Риана за първи път от пет години - сингъл от продължението на Black Panther, наречен „Lift Me Up“.

Деветкратната носителка на Грами, която роди момченце на 13 май в Лос Анджелис, изглежда наистина адски щастлива, така че светският живот явно не ѝ липсва особено.

Преди часове стана ясно, че Риана се завръща към музиката за заглавната песен в саундтрака на най-новия филм на "Марвел". 34-годишната певица пуска в петък парчето "Lift Me Up", което е включено в саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги", след след 6-годишно "мълчание" като солова изпълнителка. Най-новата продукция на "Марвел" ще тръгне по кината по целия свят след две седмици. Последната солова песен "Love on the Brain" на Риана е от 2016 г.

Няколко ноти от новото парче "Lift Me Up" вече бяха разпространени в социалните мрежи.

Риана ще бъде и водещ изпълнител на шоуто между полувремената на Супербоул в Аризона на 12 февруари 2023 г. Финалът на шампионата по американски футбол е най-гледаното годишно събитие по телевизията в САЩ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама