Риана украси бременното си коремче с бижу за 1,8 милиона (СНИМКА)


Риана украси бременното си коремче с бижу за 1,8 милиона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Барбадоската певица Риана още по време на първата си бременност се радваше на завиден интерес от журналисти и модни критици. Тя с огромно желание избираше различни модни аутфити - кои скандални, кои не толкова. Ето, че с втората ѝ бременност нещата са идентични. 

Вижте още: Линдзи Лоън е бременна с първото си дете 

Журналисти забелязаха бременна знаменитост в хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис, където поп певицата Бионсе и нейният съпруг, рапърът Джей Зи организираха парти. Като тоалет актрисата избра лъскава блузка и пола на луксозната марка Valentino, които бяха допълнени от розов халат. В същото време тя пусна косата си и предпочете пастелен грим. Освен това Риана носеше на корема си верижка от 139 карата диаманти от гамата на бижутерийна къща Bayco. Отбелязва се, че цената на аксесоара е 1,8 милиона долара. Освен това тя носеше колие и обеци с диаманти на стойност 800 хиляди долара.

През февруари стана известно, че изпълнителката е бременна с второто си дете. Слуховете за попълване в семейството на певицата и хип-хоп изпълнителя се появиха след Супербоул, където феновете забелязаха заобленото коремче на Риана. Времето на бременността, както и пола на нероденото дете, не се съобщават.

Вярна на стила си, Риана не се стеснява да показва корема си, както при първата бременност. „Тялото ми преминава през невероятен период в момента и няма да се срамувам от това. Това време трябва да е празнично. Защо трябва да криете бременността си?”, казваше тя в интервюта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама